Σαρώνουμε επαγγελματικά φωτογραφίες, διαφάνειες (slides) και αρνητικά και τα μετατρέπουμε σε ψηφιακή μορφή υψηλής ποιότητας.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη σάρωση, την ευρετηρίαση και την αρχειοθέτηση τεράστιων όγκων εγγράφων, ξέρουμε πώς να διατηρούμε και να φροντίζουμε τις ανεκτίμητες συλλογές φωτογραφιών, διαφανειών και αρνητικών σας.

Οι υπηρεσίες μας σάρωσης και ψηφιοποίησης φωτογραφιών, διαφανειών και αρνητικών παρέχονται με ασφάλεια από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Βοηθάμε τις βιβλιοθήκες, τα μουσεία, τις ιστορικές εταιρίες, τα αρχεία, τις εταιρείες διαδικτυακών εκδόσεων και άλλους οργανισμούς να ψηφιοποιήσουν τις συλλογές φωτογραφιών, αρνητικών και διαφανειών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φωτογραφίες

Μπορούμε να σκανάρουμε μεμονωμένες φωτογραφίες και φωτογραφικά άλμπουμ οποιουδήποτε σχεδόν είδους ή μεγέθους και να τα μετατρέψουμε σε υψηλής ποιότητας ψηφιακές εικόνες. Ψηφιοποιόντας τις φωτογραφίες σας τις προστατεύετε από τη σκόνη, τη φθορά, τις γρατσουνιές και άλλες καταστροφικές επιδράσεις του χρόνου. Με τις υπηρεσίες σάρωσης φωτογραφιών που παρέχουμε, μπορείτε να διατηρήσετε τις ανεκτίμητες συλλογές φωτογραφιών σας για τις επερχόμενες γενιές.

Τύποι Φωτογραφιών

Φωτογραφίες και φωτογραφικά άλμπουμ οποιουδήποτε μεγέθους, μαυρόασπρες και έγχρωμες.

Διαφάνειες (Slides)

Μπορούμε να σκανάρουμε τα slides σας των 35mm και άλλων φορμά, μετατρέποντάς τα σε άλλα υψηλής ποιότητας, ψηφιακά φορμά. Με τις υπηρεσίες σάρωσης διαφανειών που προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα slides σας θα διατηρηθούν για πάντα.
Τα σκαναρισμένα slides μπορείτε να τα δείτε από οπουδήποτε (δεν χρειάζονται προτζέκτορες) και είναι απρόσβλητα από τα καταστροφικά αποτελέσματα της σκόνης, των γρατσουνιών, της φθοράς και του θαμπώματος.

Φορμά Slides

35mm & super 35mm, 110, 126, 127 & super 127, medium (120/220), stereo.

Αρνητικά

Η ταξινόμηση και η επισκόπηση των αρνητικών μπορεί να είναι ιδιαίτερα επίπονη, είναι όμως εξαιρετικά πολύτιμα γιατί συνήθως παράγουν σαρώσεις υψηλότερης ποιότητας απ’ ό,τι οι τυπωμένες φωτογραφίες. Μπορούμε να σκανάρουμε αρνητικά οποιουδήποτε μεγέθους, αφαιρώντας παράλληλα τη σκόνη και βελτιώνοντας το χρώμα. Χρησιμοποιηστε τις υπηρεσίες σάρωσης αρνητικών της ScanMaster για να μετατρέψετε τα παλιά αρνητικά σας σε ψηφιακές εικόνες υψηλής ποιτότητας.

Φορμά Αρνητικών

35mm, 110, 126, μεσαίο φορμά, μεγάλο φορμά, φιλμ APS.